BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Григор подчини седмия в света

0
Григор Димитров
Снимка: Twitter

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров постигна престижна победа над световния номер седем в света Каспер Рууд и се класира за четвърфиналите на „Мастърса“-а в Монте Карло. Топ ракетата ни надделя с 6:3, 7:5 за само 93 минути срещу един от най-добрите играчи не само на клей, но и като цяло през последните две години.

Следващият съперник на българина в Княжеството ще бъде победителят от срещата между Хуберт Хуркач и Алберт Рамос Виньолас.

Пред погледа на своята майка от трибуните, Григор показа тенис на високо ниво и заслужено спечели. В първия сет той поведе с 5:1 и въпреки че изгуби два гейма, спечели с лекота сервиса си за 6:3. Във втората част интригата се запази до 5:5, но впоследствие Григор взе своето подаване и направи пробив за 7:5 и крайния успех. 

Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.