Кери: ЦСКА не загуби заради умора

0
Греъм Кери
Снимка: lap.bg

Футболистът на ЦСКА Греъм Кери изрази несъгласие с треньора на тима Стойчо Младенов, който посочи умората като основна причина за загубата с 1:3 от пловдивския Локомотив у дома. „Не смятам, че причината за загубата се крие в умората. Просто имахме лош ден и играта ни не се получи. И друг път може да загубим, случва се. Но не бива да се представяме по такъв начин“, каза Кери.

„Недопустимо е. Липсваше ни агресия, бяхме бавни и не пресирахме качествено. С такава колеблива игра трудно бихме постигнали целите, които сме си поставили. Съжалявам, че не успяхме да донесем радост на феновете ни. Когато печелим, всички сме щастливи и празнуваме заедно с тях. Нормално е, когато губим, да си понесем и критиките“, допълни един от лидерите на „червените“.

„Надявам се още през тази седмица да се реваншираме с добри изяви и позитивни резултати. Шансовете ни в Лигата на конференциите са минимални, но докато съществуват, ще се борим. Отиваме в Украйна за победа“, заяви още Греъм Кери.


Видяно 21 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.