Грийн Бей с наказателна акция срещу Детройт

0
грийн бей нфл

Отборът на Грийн Бей Пакърс постигна първата си победа от началото на новия сезон в Националната футболна асоциация на САЩ. „Сирената“ победиха като домакини отбора на Детройт Лайънс с 35:17 в мач от северната NFC дивизия.

Голямата звезда на домакините Аарън Роджърс напомни защо е считан от мнозина за един от най-великолепните куотърбеци на нашето време. 37-годишният ветеран подаде за 255 ярда и четири тъчдауна, като нито един негов пас не бе прекъснат от противниковата защита. Рънингбекът Аарън Джоунс също направи силно включване, влизайки един път в енд-зоната на Детройт и пробягвайки 67 ярда с топка в ръце. Джоунс отбеляза още три тъчдауна, но всичките те дойдоха след като съименника му Роджърс му подаде топката.

За „Лъвовете“ Джаред Гоф подаде за 246 ярда и два тъчдауна, като защитата на Грийн Бей пресече един негов пас. Това стори офанзивният лайнбек Де’Вондре Кембъл в самия край на последната четвърт. Гоф загуби и топката на два пъти заради щурмуващ го противников играч, но само в единия случай топката отиде в притежания на Грийн Бей.

Така след първите два кръга Пакърс имат една победа и едн загуба, а Лайънс все още нямат спечелен мач.

Видяно 5 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.