Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гостуванията продължават да са ахилесовата пета на ЦСКА

0
ЦСКА Яник-Сони Вилдсхут
Lap.bg

Сезон след сезон ЦСКА не успява да реши един проблем – гостуванията. Отборът превърна „Българска армия“ в крепост. Навън обаче се представя меко казано колебливо. Победите срещу конкурентите от топ 6 при визита са кът. Такава дори е събитие за 31-кратните шампиони.

През миналия сезон ЦСКА има 5 победи, 5 равенства и 3 загуби като гост в efbet Лига. Това прави средно по 1.54 точки на мач, при голова разлика 18:17.

За сравнение в Борисовата градина бяха постигнати 10 победи, 2 равенства и 1 загуба. Точките са 2.46 средно на среща, а головата разлика е 21:8. Говори се, че у дома и стените помагат, но разликата в представянето е прекалено голяма и Саша Илич трябва да обърне сериозно внимание.

В Европа също „червените“ се възползваха от силната си игра вкъщи. При визитите си не успяха да запишат победа – 0:0 с Лиепая, 1:1 с Осиек, 0:2 с Виктория (Пилзен), 1:5 с Рома, 0:2 със Зоря (Луганск) и 0:2 с Бодьо/Глимт.

Ако ЦСКА иска да детронира Лудогорец от върха ще трябва да печели и мачовете си извън столицата. Срещу отбори от дъното на класирането нещата се получават, но дори тези от средата на таблицата взимат точки от „армейците“.

Така гостуванията са се превърнали в ахилесова пета за столичния гранд, който вече години наред не може да се справи с този проблем.

Видяно 125 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.