Гошо Гинчев: Левски печели финала с 1:0

0
Гошо Гинчев
Снимка: lap.bg

Убеден, че бившият му отбор Левски ще вдигне Купата на България в неделя, е Гошо Гинчев. Бившият защитник бе част от един запомнящ се отбор на „сините“ в периода 1993/1995 година. Тогава Гинчев стана три пъти шампион с Левски и веднъж спечели Купата.

В Европа пък участва при паметната победа над Рейнджърс в Шампионска лига, а след това на осминафиналите вкара гол на Вердер при 2:2 в София. Последвалата загуба с 0:1 в Бремен обаче не позволи „сините“ да влязат в групите на най-комерсиалния турнир, които тогава бяха само две с по 4 отбора.

„С оглед на моментното състояние на двата тима, мисля, че Левски ще победи, дори и трудно. Аз ще бъда по-скромен и ще прогнозирам 1:0 за водения от моя бивш съотборник Станимир Стоилов тим. Смятам, че Левски ще реши спора още в редовното време“, каза за Nostrabet Гинчев.

„Надявам се да видим и хубав футбол, но няма да е изненада за мен, ако напрежението вземе връх, както е ставало в други финали и качеството отстъпи място на битката. Така че напълно възможно е мачът да бъде на мускули и да припламват искри, като при това положение на преден план ще изпъкнат себераздаването, волята и мъжеството“, заяви още за Nostrabet Гошо Гинчев.

Видяно 1 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.