Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гонзо захапа Мартин Петров

0
Георги Иванов
Снимка: lap.bg

Георги Иванов отговори на критиките на Мартин Петров, който го обвини, че няма морал и достойнство, след като се е съгласил да работи с Борислав Михайлов и Йордан Лечков, и е приел да стане селекционер на държавния тим, след като първо е оплюл играчите.

„Той, завалията, след футболната си кариера не се е занимавал с футбол. Той не знае аз какво съм казвал на футболистите. Само гледам и слушам как те ще управляват. Не съм видял да имат система. Първо трябва и те да поработят, да поносят таблата“, заяви Гонзо.

„Конгрес ще има, когато го определи съда. За момента те са фенове, които давата интервюта. Те да се усетят малко. Те се припознават като тези „велики родолюбци“, които плюят футболистите и националния отбор. Те са под нивото на хората, които имат познания за футбол. Разликата между Димитър Бербатов и Борислав Михайлов ще бъде голяма, ако се стигне до конгрес“, каза още директорът на националните отбори.

Гонзо призна още, че няма шанс да остане селекционер на България, но има предложение за такъв и ще го обсъди с президента на БФС.Видяно 31 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.