Гонзо: Трябва да излекуваме футбола

0
Георги Иванов
Снимка: lap.bg

Новият технически директор на БФС Георги Иванов се срещна с представители на клубове от Бургас и региона. Гонзо изслуша техните проблеми и сподели своите виждания какво трябва да се промени във футбола ни.

„Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат доволни някои клубове, които в последните години дерибействат. В крайна сметка трябва някой да бръкне с пръст в раната, за да можем да излекуваме футбола“, заяви Гонзо.

„Моята работа е да се виждам с клубовете, да виждам къде са проблемите им, да предлагаме решения. Да казват клубовете къде са техните проблеми, за да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес“, допълни Иванов.

„За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, през което бе национален селекционер. Успя да създаде колектив, да подмлади отбора. Ние ще държим тази линия на подмладяване – това е задължително. Радвам се, че остава да води България. Работили сме заедно, работили сме добре, постигали сме успехи. Надявам се тези в националния отбор да бъдат по-големи. Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор“, каза още Гонзо, който е легенда на Левски, а за последно работеше в Локомотив (Пловдив).

Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.