BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гонзо: Националите могат много повече

0
Георги Иванов Гонзо
Източник: БФС

Георги Иванов-Гонзо, който временно зае поста на национален селекционер, говори преди утрешното гостуване на Гибралтар в Лига на нациите. Той изрази оптимизъм, че играчите ще покажат по-добре лице от последния двубой с Грузия, който бе загубен с 2:5 в Разград.

„Футболистите могат много повече! Това, което се случи, беше някакво стечение на обстоятелствата. Нашият отбор не игра добре по никакъв начин. Нито като тактическа постройка, нито като себераздаване. Но това няма да се случи отново“, започна Иванов.

„Водихме разговори с футболистите и те разбраха каква е грешката. В крайна сметка на тях им е най-тежко от тези мачове. На мача с Грузия всички изпитахме неудобство от играта на националния отбор“, заяви още временният селекционер.

Видяно 19 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.