Гонзо: Локо бе по-добър в дербито на Пловдив

0
Локомотив
Снимка: lap.bg

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо засипа с похвали тима за представянето му в дербито на Пловдив.

„Смятам, че Локомотив бе по-състоятелен в този двубой. Иначе и двата отбора искаха да спечелят, но когато стана 1:1, и двата отбора не искаха да загубят. Локо повече искаше победата, повече владееше топката, но в крайна сметка равният резултат е реален, защото и Ботев игра добре“, каза Гонзо.

„Най-големият проблем за Локомотив беше, когато играехме в евротурнириите и съчетавахме мачовете в първенството. Там правехме ротации, но новите не бяха влезли в нужната форма и синхрон. Там загубихме и точки, но Локомотив има добър отбор с добри играчи, които навлизат във форма“, допълни Иванов.

„Последния месец Локомотив играе добре. Имаме 10 нови и имахме проблеми, докато се намери нужния синхрон“, заяви още Георги Иванов.

Видяно 143 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.