Гонзо: Имам претенции към клубовете, не налагат българи

0
Георги Иванов Гонзо
Източник: БФС

Техническият директор на Българския футболен съюз – Георги Иванов, остана доволен от видяното при победата с 2:0 в приятелския мач с Кипър.

Гонзо сподели, че мечтае да види България на Евро 2024 в Германия.

„Победите над Гибралтар и Северна Македония са основата, върху която трябва да градим. Голяма част от футболистите са млади, имат качества да играят на европейско ниво. Колективът е добър – можем да бъдем доволни от това, което се случва. Мечтаем да се класираме за Евро 2024, готвим се март да сме в оптимална форма“, започна Иванов. 

„Мачовете във вътрешното първенство са интересни. Имам претенции към клубовете, че все по-малко българи играят в отборите. В България има таланти и ако искаме да развиваме българския футбол и националния отбор, трябва да се налагат повече българи. Моят фаворит за световното първенство е Франция“, добави Гонзо.

Видяно 15 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.