BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гонзо: Доволен съм от мъжката игра с Грузия

0
Георги Иванов Гонзо
Източник: БФС

Временният селекционер на България Георги Иванов изненадващо или не остана доволен нулевото с Грузия.

„За нас след загубата от Грузия за класиране не можехме да говорим в този турнир, предвид това, че имахме много контузени играчи в офанзивен план. Затова и днес заложихме на тактика с контраатаки, с които да се опитаме да отбележим. Футболистите показаха, че се борят мъжки, много помия се изля върху тях, но обществото ни показа, че никой не е уважаван“, започна Гонзо. 

Коментира и трудностите ни в атакуващ план. 

„И с Гибралтар не можахме да развием атаки. Йомов, Неделев, Доминик Янков, Десподов ги няма. Това са футболисти с класа, които могат да направят разликата, но днес те отсъстваха. Класирането не ме интересува. Интересува ме играта. Хареса ми това, че футболистите показаха, че са мъже и не отстъпват и педя терен.“

Иванов говори за бъдещето си. 

„След като се приберем, с президента на Михайлов ще си говорим и ще решим кое е най-добро за българския футбол“, сподели за поста национален селекционер и завърши: „Ще преценим кой да бъде новият селекционер“.

Видяно 19 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.