Голям талант извън националния заради абсурдна причина

0
Даниел Наумов, България,

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, който е смятан за бъдещето на България на този пост, не попадна в селекцията на Ясен Петров заради абсурдна причина. Стражът призна, че от щаба на националния отбор са казали, че “не разсмива достатъчно групата на лагерите”. Самият Наумов изрази мнение, че човек от екипа на Петров има лично отношение към него.

“Боли ме, че не съм част от националния отбор и не получих повиквателна. Не съм говорил с Ясен Петров и не знам дали е запознат със ситуацията. Аз дебютирах в тима при него и ще съм му винаги благодарен. Но лошите резултати на клубния ми отбор са използвани в момента като предтекст. И обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери… Колкото и абсурдно да звучи”, разказа Наумов.

“Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на човек от щаба на Ясен Петров. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор. Ще покажа с добри игри, че имам място в отбора.Надявам се с игрите си да убедя, Ясен Петров, че заслужавам повиквателна”, добави младият вратар.

Видяно 24 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.