BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Голдън Стейт изравни серията срещу Бостън

0
баскетбол нба
nba.com

Отборът на Голдън Стейт Уориърс спечели втория мач от финалната серия в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. „Войните“ спечелиха домакинството си на Бостън Селтикс с 107:88 и по този начин възстановиха равенството в серията, след като допуснаха рядък обрат в четвъртата част на първата среща, която отиде на сметката на Селтикс.

Най-полезен за домакините бе Стеф Къри с 29 точки и 6 борби. Гардът вкара 5 от 12-те си опита за три точки и открадна три топки. Клей Томпсън добави 11, но американецът направи слаб мач, вкарвайки едва 4 от 19-те си изстрела. Джордан Пуул се включи чудесно от скамейката и наниза 17 точки за по-малко от 23 минути.

За гостите най-резултатен бе Джейсън Тейтъм, който регистрира 28 точки, 6 борби и 3 асистенции. Крилото Ал Хордфорд този път бе опазен чудесно от домакините и реализира едва 2 точки. Джейлън Браун отбеляза 17 пункта и овладя 6 борби, вкарвайки 5 от 17-те си опита от игрището. Пейката на „келтите“ отбеляза 38 точки срещу 35 за резервите на Стив Кър.

Серията се мести в Бостън за мач номер три, който ще се проведе в ранните часове на четвъртък (българско време).


Видяно 39 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.