Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гочето: Целта пред ЦСКА на реванша не е нереална

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Легендарният български треньор – Георги Василев, е оптимист за представянето на ЦСКА на реванша срещу Сейнт Патрикс в Лигата на конференциите. Първият мач в София изненадващо беше загубен с 0:1 от „армейците“.

„ЦСКА срещна доста сериозен противник със свой стил и облик – физиката и скоростта бяха на преден план. Игрово ЦСКА беше една крачка по-напред от Сейнт Патрикс, макар и да не създаде кой знае какви положения, но и пред собствената врата не допусна нещо опасно. Като за турнирен сблъсък 0:0 изглеждаше нелош резултат“, започна Гочето.

„Неприятното е, че на върха на коментарите остана грешката на Асен Дончев – момче, което се развива позитивно и сега ще трябва да се пребори и всичко да отшуми. Грешката си е грешка, липсва му и опит, но тя не е условие за генерални заключения. В Дончев има още много хляб и му желая да намери дух и характер, за да се пребори най-вече със себе си и да не му тежи.“

„Целта в реванша не е нереална – много често ЦСКА е правил обрати като гост. Не съм проследил статистиката, че българските отбори винаги отпадат след поражение вкъщи, но съм гледал „червените“ да стават краен победител именно срещу отбори с англо-саксонски стил, оставяли са диря на Острова. Напълно реално е да успеят – при по-разумна игра, повече задържане на топката и флексибилитет пред вратата на ирландците плюс фигура, която да реализира евентуалните ситуации“, обяви Генерала.

„От двете злини, да изберем по-малката – тоест минусът да се компенсира и ЦСКА да спечели в редовното време с поне един гол. А впоследствие и да продължи напред“, завърши Гочето.

Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.