Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гласуваха по 12 милиона за стадионите на Ботев и Локо

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

С 34 гласа „за“, 7 „против“ и 6 „въздържал се“ Общинският съвет в Пловдив гласува тегленето на заем от 44 милиона лева за три спортни обекта в града – за стадион „Христо Ботев“ – 12 милиона лева, за стадион „Локомотив“ – 12 миилона, и за басейн „Младост“ – 20 милиона.

„Категорично заявявам, че с тези 12 милиона лева ще бъде направена цялостна козирка на стадион „Христо Ботев“. Да, ще са необходими още средства за цялостното му завършване, но се надявам следващото правителство да се намеси, защото досегашния министър на спорта в прав текст ми заяви – оправяйте се сами“, заяви кметът на Пловдив Здравко Димитров по време на дебата.

От БСП заявиха, че не подкрепят предложението, защото с тези средства няма да бъде цялостно завършен стадионът и това е заблуда за хората.


Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.