Гласят Юрген Матей за титуляр срещу Арда

0
Юрген Матей
Снимка: Сайт на ЦСКА

Лекарският щаб на ЦСКА форсира завръщането в игра на капитана на ЦСКА Юрген Матей. Той получи контузия в мача с Ботев Пловдив в края на март, която го извади от игра до края на сезона. Нидерландецът започна пълноценни тренировки едва в края на лагера и заради многото контузени, се появи за кратко в игра при загубата от Сепси с 0:4, въпреки че това не бе предвидено да се случи.

Първоначалните планове били защитникът да се появи в игра в последната проверка на родна земя, но те са претърпели промяна, тъй като състоянието на бранителя позволява завръщането му да се ускори.

Очаква се Матей да излезе титуляр още в мача от първия кръг на новото първенство срещу Арда на 10 юли от 21 часа на стадион „Българска Армия“. Той ще си партнира в сърцето на отбраната с Енес Махмутович, който показа колеблива игра в летните спаринги. Сашо Илич обаче няма друг избор за този пост, тъй като Мено Кох ще е готов за игра през втората половина на юли.

Видяно 23 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.