Янис Антетокумпо пропуска мач №5 срещу Атланта

0 коментара
Янис Антетокумпо

Отборът на Милуоки Бъкс ще трябва да се справя без голямата си звезда и лидер Янис Антетокумпо в решителния мач №5 от финалите в източната конференция от плейофите на НБА. Гръцкият състезател получи тежка контузия в коляното по време на последната среща между двата отбора в Атланта.

Двукратният носител на приза за Най-полезен играч в лигата бе диагностициран с хиперекстензия на лявото коляно. Той напусна принудително в третата четвърт от мач №4. Първоначалните опасения за скъсани връзки се разминаха, но все още е рано да се каже дали 27-годишното крило ще се завърне в игра за тази серия.

Така в негово отсъствие товарът в нападение ще трябва да бъде разпределен между двамата стартиращи гарда за „елените“ – Крис Мидълтън и Джру Холидей.

Гостите от Атланта също имат своите тревоги относно Трей Йънг и центъра Клинт Капела. Лидерът на „соколите“ пропусна последния двубой заради болки в десния крак, а Капела получи лакът в лицето в края на мач №4. Все още не е ясно дали те ще бъдат готови за игра тази вечер, когато Бъкс приемат Хоукс.


Видяно 15 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров

Божидар Тодоров

Спортен журналист