Геша: Мъри е най-знаещият треньор в България

0
Георги Иванов
Снимка: Facebook

Двукратният шампион с Левски Георги Иванов-Геша засипа с похвали Станимир Стоилов. Двамата бяха час от един голям отбор на „сините“, който вдигна титлата след знакови победи, сред които 7:1 над ЦСКА и 8:0 над Локомотив (София). 

„Радвам се, че Мъри пое Левски в този деликатен момент за клуба. Той е най-знаещият, най-можещият и най-подготвен български треньор в момента. Никой не може да се мери с него по тези показатели. Мъри направи голям компромис да застане начело на Левски и дано има времето и ресурса да реализира идеите си“, заяви за Nostrabet Геша (шестият отляво надясно на снимката). 

„Не очаквайте Левски да литне, тъй като врабчето не може да стане орел, но бъдете убедени, че каквото зависи от Мъри, ще го направи. Той не е водил подготовка, нито е правил целенасочена селекция, за да вземе играчи, които отговарят на идеите и вижданията му за футбола. Той дойде в края на трансферения прозорец и привлече каквото може, съобразявайки се с възможностите на клуба. Вижда се обаче, че под ръководството на Мъри Левски вече излиза от анархията. Отборът е структуриран на терена, всеки играч знае какво да прави, има замисъл“, допълни Иванов. 

„Вън от съмнение е, че Мъри ще извлече максимума от всеки футболист, с който в момента разполата. Но понякога възможностите на футболистите не са нивото на треньора. Много бих искал в Левски вече да не играят футболисти, за които казваме, че не са лоши и в чиито качества може да се съмняваш от един мач, а да играят добри футболисти, такива, които отговарят на името на клуба и уменията на треньора“, завърши Георги Иванов. 

Видяно 113 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.