Геша: Младите в Левски са котенца, не са станали лъвове

0
Левски
Снимка: lap.bg

Интересен анализ на Левски за Nostrabet направи бившият му футболист Георги Иванов-Геша. Той е двукратен шампион със „сините“ и част от големия им отбор през периода 1993/1995, когато беше сътборник с имена като Наско Сираков, Пламен Николов, Емил Кременлиев, Цанко Цветанов, Гошо Гинчев, Петър Хубчев, Златко Янков, Даниел Боримиров, Илиан Илиев, Станимир Стоилов и други.

С оглед на липсата на големи пари, в Левски избраха правилния път – да разчитат основно на свои кадри. Много от юношите, обаче може и да имат качества, но заради лабилна психика да не могат да са полезни на Левски. Историята помни много такива примери. Сега младите в Левски още са котенца, не са станали лъвове. От тях зависи дали ще си калят характера и ще станат играчи, каза за Nostrabet Георги Иванов.

На Левски му трябват победи през новия сезон, дори грозни. Защото Левски винаги е бил зависим от резултатите. Две-три победи ще вдигнат отбора, но при неудачи ще се стигне до напрежение. Това е така, тъй като очакванията в Левски винаги са големи, надеждите – също, а феновете са взискателни. Все пак те са фенове на Левски (София), не на Левски (Карлово), допълни Геша.

Дано в клуба проявят търпение, особено към младите и ако има временни неуспехи, да не се стига до сътресения в хода на сезона. Имали сме и по-тежки моменти в Левски, но сега виждам, че публиката е толерантна и това ми дава основание да смятам, че с усилията на цялата левскарска общност ще преодолеем и този деликатен за Левски период, заяви още Георги Иванов.

Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.