Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Гари Родригес: Феновете на Левски ме спряха за Лудогорец

0
Гари Родригес
Стопкадър: Ring

Бившият любимец на публиката на Левски Гари Родригес призна, че е бил пред трансфер в Лудогорец, но именно сините привърженици блокирали тази възможност. Наскоро Родригес стана шампион на Гърция с Олимпиакос.

„Имах разговори със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. По това време от мен се интересуваше и испанският Елче. Имах и други оферти. Нормално беше на всяка от тях да обърна сериозно внимание. Феновете на Левски обаче никога нямаше да приемат да премина в Лудогорец. Те ме обожаваха, както и аз тях. Помня, че отидоха при президента и го помолиха да не ме пуска в Лудогорец. И накрая се озовах в Примера дивисион с екипа на Елче“, каза Родригес за „Код Спорт“. 

„Генерално е много трудно да се обясни защо Левски толкова време е без трофей. Не е нормално този голям клуб от 2009 година да не е прибавил нищо във витрината си“, каза още Родригес.

Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.