Гари Невил скочи на Солскяер

0
Оле Гунар
Снимка: Twitter

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил говори за трудностите, с които се сблъсква старши треньорът Оле Гунар Солскяер.

„Няма съмнение, че клубът е загубил своя път заради напускането на сър Алекс Фъргюсън. Оле върна някои ценности в клуба. Има група играчи, които според мен наистина искат да играят за клуба. Последните попълнения приличат повече на тези в Манчестър Юнайтед“, каза за Sky Sports Невил.

„Но сега мисля, че с пристигането на Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо и Рафаел Варан, признати таланти от световна класа, има натиск. Оле знае това. Той каза това на пресконференцията си. Той трябва да спечели. Трябва да спечелиш трофей, когато управляваш отбор в продължение на три или четири години и когато имаш такива играчи“, допълни Невил.

„Оле трябва да се погрижи за себе си, да не бъде егоист и да се увери, че използва Кристиано правилно. Мисля, че той ще си поговори с него и ще му каже: „Виж, ако трябва да го направим, нека го направим в съблекалнята“. Но Кристиано също не е овца. Той няма просто да се остави на течението и да мълчи. Той ще покаже, че не обича такива ситуации и че е недоволен от тях“, каза още Невил.

Превод: Nostrabet


Видяно 7 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.