Галтие: Неймар няма да мърда от ПСЖ

0
Кристоф Галтие
Снимка: Сайт на ПСЖ

Новият треньор на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие обяви, че Неймар ще продължи да играе за тима, въпреки информациите, че ръководството иска да се раздели с нападателя. 55-годишният специалист направи изявлението, след като беше представен за нов наставник на френския шампион от президента на клуба Насер Ал-Хелаифи. 

„Неймар е играч от световна класа. Кой треньор не би искал да го има в състава си? Винаги е по-лесно с такъв футболист в отбора. Ще проведа среща с него, за да разбера как се чувства и как вижда бъдещата ни работа. Аз имам кристална визия за това какво ще очаквам от него“, каза Галтие.

Треньорът идва от Ница, на който ПСЖ ще плати компенсация. Любопитно е, че като наставник на Лил през сезон 2020/2021 Галтие изведе тима до титлата и спря хегемонията на парижани.


Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.