Г-н Младенов, вие някога виновен ли сте за нещо?

0
Стойчо Младенов
снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път изригна срещу всичко, което ни заобикаля. Това се случи след победата с 2:0 над Локомотив (София). Специалистът бе попитан дали смята, че играта на отбора не върви, а той веднага започна познатата песен – има световен заговор срещу ЦСКА.

Преди години Младенов се прочу с прословутата “директива”, която повтаряше цяла година и която не се сбъдна. Накрая Стойчо се измъкна с “казвах го, за да надъхам играчи и фенове”.

Сега първите виновни бяха феновете. Защо ги нямало на стадиона? Сякаш Младенов никога не е бил в България и не знае, че у нас рядко има много хора по-трибуните. А когато играеш зле, тогава феновете са още по-малко. Това е ясно и на децата, такъв ни е манталитета. И с крясъци и викове няма да се върнат. С обиди, че са диванни философи – също.

После станаха виновни съперниците, после виновни са от БФС, виновен е Боби Михайлов, виновни са терените, виновни са съдиите, виновни са играчите, виновен е Любо Пенев. Само Стойчо Младенов никога за нищо не е виновен. 

Вероятно не е виновен и за това, че е най-големият кредитор на фалиралото дружество ЦСКА. Вероятно не е виновен, че не направи поне малка отстъпка в сумата, за да подпомогне “любимия” си клуб. Вероятно не е виновен за онзи невърнат анцуг. Вероятно не е виновен, че държи негови роднини винаги да редят конусите преди тренировка? Вероятно не е виновен, когато пет мача ЦСКА няма победа. Не е виновен и когато в Европа го бият като тъпан всеки мач. 

Не, Стойчо не е виновен. Виновни са всички останали. 

Видяно 36 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.