Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Футболистите ни са виновни, но БФС ги направи такива

0
борислав михайлов
Снимка: lap.bg

Пълно мълчание от Българския футболен съюз за поредната гавра с най-популярния спорт у нас снощи. Нито един ръководител не смее да се изкаже. След равенството със Северна Македония, когато бяхме надигрни и тежката домакинска загуба от Грузия (2:5) все се намери кой да обели няколко думи.

Сега обаче и най-наглите не смеят да се правят на ударени. Вече във футбола сме от една черга с градове държави. Последните резултати на националите са ясна оценка за управлението на Борислав Михайлов и кликата му.

Всяка година си казваме, че сме ударили дъното и по-зле няма как да стане, но представителния ни отбор успява да ни изуми с нови „подвизи“. Отдавна хората вече не наричат националите ни „лъвове“. Само каналите на БФС в социалните мрежи продължават да го правят, но вероятно от кумова срама скоро и те ще спрат.

Имаме нужда от голяма промяна и то веднага. Само така можем да мислим за подобрение и евентуално класиране за голям форум след около десет години, когато сегашните деца в школите вече ще са зрели играчи.

Талант в България има, но всичко е сбъркано и няма как да се развие. Дали ще е Димитър Бербатов или друг – час по-скоро трябва да се действа с норо ръководство, план за работа и много желание. Да се започне от всеки един физкултурен салон в страната.

Не може 30-хилядни държави да въртят хиксове с нас и да съжаляват, че не са ни били. Било каквото било, време е всички да помислим за бъдещето. Настоящият отбор е бита карта, но трябва да засеем семената на промяната и да ги поливаме в продължение на месеци, години. Само така някой ден можем да говорим за нови успехи на футбола у нас. 

Видяно 27 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.