Футболисти или щангисти? Сбърканата подготовка на ЦСКА

0
ЦСКА
Източник: cska.bg

ЦСКА започна с победа похода си с новия турнир Лигата на конференциите. Столичният гранд си изстрада мястото в третия рунд на квалификациите след 120 тежки минути в Естония. 

Лиепая се оказа корав съперник и много крив отбор. Пропуски на Жорди Кайседо пък лишиха ЦСКА от доста по-ранна позитивна развръзка. 

Цяло чудо е, че „червените“ се измъкнаха. В момента те приличат повече на щангисти, а не на футболисти. Помощникът на Любослав Пенев – Пабло Караско, тотално обърка подготовката и изпоконтузи една дузина от звездите на тима. В момента играчите едвам ходят, а в продълженията на мача бяха изключително тягостна гледка. 

ЦСКА

Испанецът безпричинно замени справящия се отлично Кирил Динчев. Сега специалистът се завърна, но го чака много работа. Шансът Караско да се извини за тотално сгрешената кондиционна подготовка е нулев. ЦСКА обаче ще си сърба попарата и поне месец ще бере „плодовете“ на труда през лятото. 

В Австрия играчите са тренирали с в пъти по-тежки щанги от нужното. 

В следващия кръг идва отборът на Осиек, който разполага с много бързи крила. Очертават се два трудни сблъсъка, а тактиката в тях трябва да бъде много внимателно подбрана. За завършек в кръга на шегата – поне футболистите изглеждат отлично с новия си ред плочки на корема! 

ЦСКА

Видяно 26 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.