Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Футболист на Добруджа втрещи допинг ченгета

0
Яя Соу
Кадър: You tube

Футболистът на Добруджа Яя Соу втрещи допинг ченгета след мача с Етър във Велико Търново. Той бе избран от гостите да даде проба за допинг, но докато го направи, минаха 2 часа и 40 минути. През това време 23-годишният централен нападател изпи над 2 литра вода, но срещна голям зор, докато свърши своята работа, научи Nostrabet.

Футболистите на Атанас Атанасов пък търпеливо чакаха в автобуса, а до тях имаше и полицейски патрулки, които трябваше да изведат отбора от града. В крайна сметка допинг ченгетата успокоиха добричлии, че се е случвало да чакат футболист за такъв тест и седем часа.

Яя Соу спазва стриктно религията и ислямските канони. Той например не се къпе гол и изчаква всички свои съотборници да излязат от банята, преди да влезе под душа сам и по гащи. Соу обаче не се лишава от храна и вода, освен от изгрев до залез при ислямските празници, и затова никой от Добруджа нямаше обяснение защо се е затруднил при пробата.

Видяно 34 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.