BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Фюри защити Майк Тайсън за побоя в самолета

0
Фюри-Уайлдър

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри защити легендата Майк Тайсън, който наби пиян пасажер в самолет. Инцидентът се разигра миналата седмица, а видеото обиколи цял свят. На кадрите се вижда, че въпросният мъж е солидно почерпен и не спира да провокира Железния.

„Майк Тайсън е истински звяр и не можеш да се бъзикаш с него. Всеки знае какво ще последва, когато ръчка лъва с пръчка“, коментира Циганския крал.

„Майк не е получил името „Най-лошия мъж на планетата“ случайно. Ако онзи е достатъчно мъж, за да дразни Тайсън и да го тормози, тогава трябва да е достатъчно мъж да понесе последствията“, добави Фюри.

„Този човек трябва да си плати за случилото се. Сега ще разправя цял живот на всички, че е бил ударен от легендата Майк Тайсън. Аз лично бих платил, за да ми се случи това“, завърши шампионът в тежка категория на WBC.

Видяно 18 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.