Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Финалът за Купата остава през седмицата

1
цска левски вилдсхут
Снимка: lap.bg

Финалът за Купата на България между отборите на ЦСКА и Левски няма да сменя първоначално обявената си дата, споделят източници от професионалната футболна лига пред „Тема Спорт“. Първият финал между „червени“ и „сини“ от 17 години насам ще се състои на 11-ти май (сряда) от 19:00 ч., въпреки че редица фен клубове и спортни личности се обявиха за промяна на датата и началния час.

Всеобщото искане бе финалът да бъде изместен за 15-ти май (неделя), а срещата да започне от 17:00 ч. В медийното пространство се твърдеше, че и органите на реда, които ще охраняват мача, са пожелали по-ранен начален час на Вечното дерби, но изглежда висчко ще остане по старому.

Идващото издание на Вечното дерби се очаква с голамо нетърпение и от двата лагера, а стадионът със сигурност ще бъде прилично пълен. „Армейците“ са символични домакини и зарадитова феновете им ще бъдат настанени в секторите „Г“ и „А“, докато левскарите ще гледат мача от секторите „Б“ и „В“. Очаква се до края на тази седмица да има яснота и за цените на билетите и за тяхното пускае в продажба.

Видяно 57 пъти

Автор

Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Сините ще напълнят трибуните, а арменците ще напълнят гащите май :)