Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Фичо: Саша Илич промени манталитета на играчите

0
Филип Филипов
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на ЦСКА, Филип Филипов, е уверен във възможностите на футболистите да да отстранят отново стария си познайник Базел. Той вижда голяма промяна в техния манталитет след идването на сърбина Саша Илич в Борисовата градина.

„Изиграхме два по-слаби и два по-добри мача съответно с Македония Гьорче Петров и със Сейнт Патрикс. Първите срещи бяха по-слаби, във вторите показахме по-голямо желание. Имахме нужната агресия и характер. И мисля, че и двата отбора ги отстранихме заслужено“, призна Фичо.

„Илич промени манталитета на футболистите. Вече се вижда по-голяма агресия и характер, но тепърва отборът ще се развива. Базел е един много стойностен тим, така че ние този път и в двете срещи трябва да сме максимално концентрирани. ЦСКА е способен да преодолее всеки един отбор“, добави директорът на „червените“.

Преди две години 31-кратният шампион на България спечели гостуването си в Базел с 3:1 и се класира за груповата фаза на турнира Лига Европа.

Видяно 22 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.