Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Феновете на Левски се ядосаха: Не си правете майтап с нас!

0
Левски
Снимка: lap.bg
Феновете на Левски от Петрич излязоха с пост по адрес на Българския футболен съюз и съдиите. Те обявиха заплашителмо, че няма да се търпят повече своеволия срещу „сините“ от страна на реферите. Този уикенд Левски се изправя срещу ЦСКА в голямото дерби на България.

„Забелязваме, че напоследък съдийските „грешки“ в ущърб на Левски зачестиха. Дори т.нар. ВАР не може да спре явното ощетяване от страна на тези престъпници.

Напълно наясно сме, че този Левски с Мъри и с тази публика зад него, плаши много хора. Хора с големи комплекси, дребни душици и сърца на мишки. Не си играйте с огъня, защото знаете какви са последствията.

Повече от ясно е, че подаването на жалби е безсмислено. Поради тази причина не ни оставяте много голям избор. Бъдете сигурни, че няма да позволим тази откровена подигравка с Левски да продължава.

Не си правете майтап с Левски, за да не усетите „нашата любов“.“, написаха от „Blue Boys Петрич“
Видяно 8 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.