Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Феновете на ЦСКА: Спираме бойкота, ако Стоичков стане президент на клуба

0
Христо Стоичков
Снимка: lap.bg

Организираните фенове на ЦСКА, които обявиха бойкот на ръководството заради несъгласие с управлението на клуба през последните шест години, са готови да преосмислят своята позиция. Това обаче ще се случи само при едно условие – ако легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков стане президент на клуба.

Според запалянковците само носителят на „Златната топка“ за 1994 година може да обедини червената общност чрез авторитет и харизма. Идеята е Стоичков да бъде лицето на клуба, а „червените“ да се издържат от няколко мощни спонсора. Не по-малко важни са и приходите от продажба на билети и артикули, които на този етап не са нужното ниво за клуб с толкова много привърженици. 

Стратезите на идеята за Христо Стоичков са сигурни, че ако той е лицето на ЦСКА, ще успее да вдигне в пъти ентусиазма на „Армията“ и феновете на стадиона ще се увеличат драстично, а благодарение на това ще се повишат и приходите от маркетинг.

Нещо, което постигна Левски чрез Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Не е много ясно обаче далия самият Стоичков е готов на тази стъпка, а също така от решаващо значение е и мнението на Гриша Ганчев – дали настоящият бос би се съгласил на подобен вариант, оставайки един от големите спонсори на клуба, но без да се ангажира със спортно-техническата част.


Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.