Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Феновете на ЦСКА платиха глобата на Стойчо

0
Фенове
Снимка: Facebook

Феновете на ЦСКА удържаха на думата си и платиха глобата на Стойчо Младенов, която БФС му наложи. Ултрасите събраха въпросната сума от 4 хиляди лева и я внесоха в клуба.

„Армейци, днес в деловодството на ЦСКА бяха внесени 4000 лева. Група фенове от различни сектори, фракции и самостоятелно събраха сумата за глобата на Стойчо Младенов, която той получи заради интервюто си след мача с Локомотив (София). Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа“, пишат на страницата на Трибуна Сектор Г във Фейсбук.

„Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и словоблудства. И ще продължим да го доказваме. С тези, които преценят, че обичат отбора си, ще се видим утре на Националния стадион. Носете шаловете и се гответе за битка. Само ЦСКА“, се казва още в съобщението.

Любопитно е каква ще бъде реакцията на Стойчо Младенов за жеста на феновете, след като той заяви, че е уведомил тартора на ултрасите, че сам ще си плати глобата.

Видяно 22 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.