Феновете на ЦСКА бойкотират мач

0
ЦСКА
Снимка: Facebook

Привържениците на ЦСКА няма да подкрепят на живо своите любимци в утрешното гостуване на Царско село. Причината е, че за двубоя на „Арена Царско село“ домакините са отпуснали на феновете на „червените“ едва 60 билета.

Според ултрасите това действие е целенасочено срещу клуба и е продиктувано от решението на ЦСКА да подкрепи Димитър Бербатов за президент на БФС. 

Предлагаме ви изявлението на „Трибуна Сектор Г“ в социалната мрежа:

„Армейци, от Царско село ни отпуснаха 60 билета за утрешното ни гостуване на едноименното отборче. Намираме това за абсолютно целенасочено действие спрямо всеки от нас. Мръсна игра на реваншизъм и комплексарщина. Очевидно гаврите с ЦСКА и армейците поради това, че издигнахме и подкрепихме кандидатурата на Митко Бербатов, тепърва започват. Искаме да попитаме Михаил Касабов дали е звънял на Неделчо Михайлов с изричното настояване утрешният мач да не бъде обявяван за рисков и да се играе на спа центъра, а не на Националния стадион? Наздраве, господа, ние отговора го знаем… В заключение взехме решение да върнем предоставените ни билети на Стойне Манолов и да не присъстваме на срещата утре. „Сектор Г“ няма да играе по никоя мръсна свирка! „Сектор Г“ в циркове не участва.“

Видяно 38 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.