Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Феновете на Ботев (Пд) с куп въпроси към кмета за „Колежа“

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Феновете на Ботев (Пловдив) изпратиха покана за среща до кмета на град Пловдив Здравко Димитров. На 22 септември жълто-черните привърженици ще се съберат пред общината в града, за да се срещнат с отговорните лица за строителството на стадион „Христо Ботев“.

Ето какво се казва в поканата за среща, адресирана до кмета на Пловдив:

„Във връзка с качеството ви на възложител, проектант, изпълнител и надзор на обществено значим проект, какъвто безспорно е стадион „Христо Ботев“, ви каним на среща с представители на привържениците на Ботев (Пловдив) на 22 септември от 18:30 часа – община Пловдив! Най-важните въпроси, на които държим да получим публично отговор, са следните:

1. Как ще бъдат вложени и какво конкретно ще бъде изпълнено (кои СМР) с първоначално осигурените от държавата 25 млн. лева за довършването на стадион „Христо Ботев“?

2. Ще бъдат ли вложени по предназначение гласуваните от Общинския съвет на град Пловдив 12 млн. лева за цялостното изграждане на козирката (включително цялостно покривно покритие) на стадион „Христо Ботев“ и кога ще се случи това?

3. След пропуските и промените в проекта и в изпълнението на стадиона, гарантирате ли, че стадионът ще може да получи в близко бъдеще категория 4 от УЕФА? 4. Как планирате цялостното завършване на стадион „Христо Ботев“, съгласно проекта и откъде ще осигурите необходимите за това средства: От държавата, от заем, от бюджета на община Пловдив или чрез друга форма на финансиране?

5. След като до 2014 година в строителството на стадион „Христо Ботев“ бяха вложени около 10 млн. лева, а в последните 2 години бяха осигурени за довършването му още над 40 млн. лева, кога стадион „Христо Ботев“ ще бъде окончателно завършен и колко още средства ще са необходими за това?

Дължите отговорите на тези и други зададени ви въпроси не само на нас, но и на гражданите и данъкоплатците в град Пловдив, които с нетърпение очакват срещата с вас!“, написаха от Клуба на привържениците на Ботев (Пловдив).“


Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.