Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Феновете изстудяват шампанското: Фюри и Усик стиснаха ръце за битка!

0
Тайсън Фюри Олександър Усик
Twitter

Битката на века може да се счита за сигурна! Мачът за определянето на абсолютен световен шампион в тежка категория между Олександър Усик и Тайсън Фюри почти е уреден.

Преговорите вървят по план, като дори вече е ясно, че сблъсъкът ще бъде през февруари. Това обяви легендарният промоутър Боб Аръм, който представлява интересите на британеца. 

Също така е постигнато и съгласие за място. Първият абсолютен световен шампион в тежка категория ще бъде коронясан в Близкия изток. Причините са чисто финансови. Саудитска Арабия вече прие две битки за поясите – Антъни Джошуа срещу Анди Руис 2 и Антъни Джошуа срещу Олександър Усик 2. 

Аръм си сътрудничи отлично с украински боксьори, като в момента работи за Василий Ломаченко. Очакванията за трудни преговори не се оправдаха. 

Видяно 20 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.