Фенове на Пирин поискаха оставката на Уорън Фийни

0
Пирин
Източник: Официален сайт на Пирин

Феновете на Пирин (Благоевград) от фракцията „Ултрас Пирин“ излязоха с декларация по адрес на Пол Белогур с искане старши треньорът Уорън Фийни да бъде отстранен. Привържениците на „зелените“ са на мнение, че северноирландецът отказва да поеме отговорност за представянето на отбора.

„Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.

Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина. винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израснали заедно на стадион „Христо Ботев“. Именно заради това ние, като хора водени единствено от любовта си към Пирин, сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая.

Страшното е, че старши треньорът, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност. Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си. Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи. Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас. Само ПИРИН“.

Снощи бралоевградчани записаха загуба от Арда (Кърджали) с 3:0. Така те останаха на последно място в efbet-лига с едва три точки. В актива си те имат една победа и шест поражения от седем изиграни двубоя.

Видяно 12 пъти
Алберт Димитров
Алберт ДимитровАлберт Димитров, на 25 години, студент e пo Публицистика и комуникации във Виена. Стажувал е в регионални и национални онлайн медии с ресор спорт.
Коментирай

Няма коментари.