Фенове на ЦСКА с писмо до НАП заради Левски

0
Сектор Г ЦСКА фенове ултраси
Lap.bg

Феновете на ЦСКА от страницата „Червена София“ публикуваха текст, който е насочен към юминистъра на финансите Асен Василев и директора на НАП Румен Спецов. Привърженици искат отговори от двамата защо Левски не обслужва редовно задълженията си, но това остава ненаказуемо.

Ето какво написаха привържениците:
Уважаеми господа,

Бихме искали да Ви попитаме, как едно частно дружество, а именно ПФК Левски АД, не плаща в продължение на години своите данъци, но за сметка на това плаща заплати и комисионни на чуждестранни футболисти и футболни агенти?

 Вие като ръководители на министерството на финансите и националната агенция по приходите е редно да изкажете становище как това дружество получава удостоверение за липса на задължение при положение, че според изпълнителния директор на въпросното дружество то е в нарушение по сключеното споразумение с НАП?

Надяваме за бързи мерки, защото има достатъчно държавни начинания, които могат да бъдат финансирани, за сметка на заплатата на поредният чужденец в синьо!!!
Видяно 22 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.