Фенове на ЦСКА продължават бойкота

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Една от големите фенски франкции на ЦСКА „Офендърс“ стартира кампания под надслов „На всяка цена – вън от ЦСКА“. „Червените“ запалянковци разпънаха транспаранти с въпросния лозунг на Сектор „А“ на стадион „Българска армия“ и пред „Литекс Тауър“.


Днес тимът на Саша Илич приема коравия тим на Черно море, който е воден от легендата на Левски Илиан Илиев, като варненци имат две победи в първите два мача от новия сезон, докато „червените“ се представят колебливо. ЦСКА има 4 точки, но играта не задоволява привържениците на отбора, част от които призоваха Гриша Ганчев и Данаил Ганчев да си ходят.

„Офендърс“ публикуваха снимка в социалната мрежа, на която се вижда надписа с тяхното послание, като е добавено описание „Цека, не си желан на „Армията“. Само за часове фотото веднага бе споделено и от други фенски страници. Припомняме, че ултрасите на ЦСКА бойкотират масово ръководството на „червените“ след загубата във финала за Купата на България от ЦСКА.

Видяно 41 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.