Фенове на ЦСКА и Локо (Пловдив) се сбиха на „Армията“

0
цска локомотив пловдив
Снимка: lap.bg

Грозни сцени на насилие белязаха срещата от 13-ия кръг на efbet лига между отборите на ЦСКА и Локомотив 9Пловдив). Фенове на домакинската и гостуващата агитка се сбиха непосредствено преди мача на ст. „Българска Армия“ в София.

Ексцесиите се случиха на пистата пред сектор „Б“ и на оградата между секторите „А“ и „Б“. Двете агитки не са в никак приятелски отношения, а само преди няколко години подобни сцени се разиграха в Пловдив по време на мач между „черно-белите“ и „червените“.

Причина за баталните сцени е нахлуването на гостуващата агитка в буферната зона между секторите „А“ и „Б“ и последвалото къртене на седалки. Това моментално е било последвано от нахлуването на домакинските фенове от сектор „Г“ на пистата и отиване на другия край на стадиона, където се случват и най-серозните сблъсъци.

В крайна сметка напрежението бе овладяно от органите на реда и в момента двата отбора вече играят своя мач.

цска локомотив пловдивцска локомотив пловдив
цска локомотив пловдивцска локомотив пловдив

Видяно 32 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.