Фен удари почти милион от мачовете на Франция и Испания (СНИМКА)

0
швейцария

Снощи станахме свидетели на драматични спектакли от ЕВРО 2020. Два от фаворитите за титлата Франция и Испания се изправиха съответно срещу Швейцария и Хърватия, като и двете срещи завършиха с равенства 3:3 в редовното време. „Петлите“ отпаднаха след загуба с дузпи, а „Ла Фурия“ се класира напред след два гола в продълженията.

Едва ли са много хората по света, които са очаквали да се случат такива резултати, но един привърженик на залозите в Сърбия със сигурност е бил сред най-щастливите хора на планетата.

Подобни пазари се предлагаха и в efbet, където също можете да залагате на точен резултат!

Мъжът е заложил 100 динара, което е около 2 лева, в права колонка на точен резултат 3:3 и в двата двубоя. Печалбата му е над 900 000 динара (около 15 000 лева).

Не е ясно дали това е единственият му залог или е решил да пробва няколко фиша с различни резултати, надявайки се някой от тях да излезе.

Фиш

Видяно 34 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.