Фен обърка фиша и заложи на Италия, но през 2022 г.

0
италия европейско първенство

Недоглеждането и бързането често пъти водят до неприятни последици. Без значение дали става въпрос за готвене, писане или залози. Поредният пример за това колко болезнена може да се окаже секунда невнимание идва от САЩ.

През последните часове в социалните мрежи се появи снимка на фиш с единичен залог от 23-ти юни. Залогът е направен в Атлантик Сити – малкото сърце на хазарта зад океана. Според информацията, човекът е искал да заложи 300 долара на залог Италия да стане Европейски шампион.

И всичко щеше да бъде в реда на нещата, само ако въпросния тип не бе сложил 300 долара на залог Италия да вдигне Световната купа през 2022 г. Залогът е направен на коефициент 13, което означава, че ако догодина Роберто Манчини изведе „Скуадра адзура“ до пета световна купа, то притежателят на въпросния фиш ще забогатее с $3600.

Дотогава… жалко, наистина жалко.

залог италия

Видяно 76 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.