Фен на ЦСКА скочи на трима играчи

0
Жорди Кайседо
Снимка: lap.bg

Фен на ЦСКА коментира процесите на „Българска армия“ и атакува остро трима играчи. „В момента имаме тотални недоразумения, които не знаем какво правят в нашия отбор – Жеферсон, Йоан Баи. За мен те трябва да дават всеки месец сериозна сума, за да обличат екипа на ЦСКА, а не ЦСКА да дава пари, за да седят тук. Те седят, пребиват, взимат заплати и нищо повече“, казва червеният ултрас.

„Казусът с любимия ни нападател Жорди Кайседо? Някакъв странен казус. Този футболист има самочувствие, че нещата с договора му са такива, че може да прави въртели. Чувства се безнаказан, извива ръцете на отбора и прави каквото си иска. Ако иска идва, ако не – не идва“, коментира на страницата на „Северъ“ във фейсбук запалянко, който твърди, че повечето неща, които казва, не са само негово мнение, а и на много други червени фенове, с които комуникира.

Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.