Фалстарт за девойките ни на Световното по волейбол

0
аржентина българия волейбол

Националният отбор на България по волейбол за девойки до 18 години започна участието си на Световното първенство със загуба от Аржентина. Събитието, което се провежда в Мексико, събира 20-те най-добри нации в света в тази възрастова група.

В първа за нашите момичета среща от Група „D“ те отстъпиха на Аржентина с 1:3 (26:24, 15:25, 19:25, 14:25). Родните „лъвици“ влезнаха чудесно в мача и спечелиха първия гейм, но следващите три части преминаха изцяло под диктовката на южноамериканките.

Най-резултатна за България бе Ива Дудова с 10 точки, а Виктория Коева и Боряна Ангелова добавиха по 5. Момичетата на Атанас Петров са в група още с отборите на Русия, Словакия и Бразилия. Следващият двубой на девойките ни е срещу Русия, като той ще се проведе в ранните часове на сряда сутрин (българско време).

Видяно 4 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач