Ето’о нокаутира оператор след удар с коляно в главата (видео)

0
Камерун
Снимка: Twitter

Бившият нападател на Барселона Самуел Ето’о, който е президент на Футболната асоциация на Камерун предизвика голям скандал в Катар. След мача Бразилия – Южна Корея, който Ето’о изгледа от трибуните, той влезе във физическа саморазправа с оператор.

След множество фенове се снимаха с Ето’о, оператор продължи да го следи с камера и да го снима. Твърди се, че операторът е изкрещял името на съдията Гасама, който ръководи мача Алжир – Камерун в решаващата квалификация за Световно първенство.

Охраната дошла, за да изтръгне камерата от ръцете му, а Ето’о се нахвърлил яростно върху него. Първоначално останалите успели да го спрат да стигне до младежа, но все пак Ето’о успял да го удари няколко пъти, като след последния удар с коляно в главата, оператарът паднал на земята, след което успял да стане, докато останалите дръпнали Ето’о настрана.

Предстои да видим дали властите в Катар ще предприемат някакво мерки срещу камерунеца.


Видяно 25 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.