Етър обяви новия треньор

0
Веселин Великов
lap.bg

Етър обяви официално новия си старши треньор. Това е Веселин Великов, на който са поставени две цели – да върне още през следващия сезон отбора в елита и да налага в състава колкото се може повече футболисти от Велико Търново. 44-годишният специалист ще изведе „виолетовите“ за първа тренировка утре.

Шефът на клуба Деян Куздов каза, че са избрали Веселин Великов, защото знаел какво е Етър и каква тежест има виолетовата фланелка. Както е известно, Етър е първият професионален клуб на Великов, който като футболист записва 38 мача и 2 гола с екипа на „болярите“ за една година и половина – в периода 1997/1998.

Куздов благодари на Александър Томаш и екипа му за свършената работа. Той напомни, че когато Томаш е дошъл, отборът вече бил отписан от монзина, но въпреки това само 90 секунди не стигнали на специалиста да го задържи при майсторите. Куздов пожела треньорски успехи на Александър Томаш в България и чужбина.


Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.