Емо Спасов: Левски върви нагоре с Мъри

0
Левски
Снимка: lap.bg

Легендата на Левски Емил Спасов каза, че под ръководството на Станимир Стоилов отборът се развива в правилната посока. 

С идването на Станимир Стоилов има промяна и тя е положителна. Все пак той се е доказал като специалист. Отборът започва да играе по-стабилно и по-организирано. Най-вече се чувства промяна в защитата. Има проблеми в атака. Вижда се, че тимът трудно вкарва голове. Нападателите са длъжници, заяви Спасов.

Братя Цоневи и Георги Миланов са лидерите на този отбор, но в предни позиции няма интелигентност и класа. Това проличава и от липсата на голове. Билал Бари не става за Левски. Колко време е тук, а не е вкарал гол. Това е срамно за мен, допълни шесткратният шампион със „сините“.

ЦСКА има предимство пред Левски чисто спортно-технически. Очаквам ЦСКА да играе по-добре и да спечели, но личните ми наблюдения от дългогодишната кариера са, че в тези дербита няма фаворит, каза още Емил Спасов.


Видяно 65 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.