10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Емил Костадинов попречи да впишат Димитър Бербатов с жалба

0
Димитър Бербатов
Снимка lap.bg

Заявлението на Димитър Бербатов до Търговския регистър за президент на Българския футболен съюз беше спряно от Софийски градски съд.

Това стана факт, след като Емил Костадинов, който е част от освободеното от Конгреса на 18 март ръководство, входира жалба.

Бербатов и екипът му имат срок от една седмица да отговорят на нея. Това може да се случи пред Софийския апелативен съд.

СГС е приел жалбата.

„Налице е висящо преюдициално исково производство по предявени искове за отмяна на всички решения на проведено Общо събрание на сдружението на 18.03.2022, включително тези обуславящи вписването на промяната в заявените обстоятелства“, гласи становището на съда.

Така очаквано двете страни се сграбчиха със всички законови средства и съдебната система ще реши кой е крив и кой прав.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Асен Красимиров
Асен Красимиров
Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.