Екшън в София: Кубински национал опита да избяга

0
Куба
снимка: Lap.bg

Луд екшън беляза световното първенство по волейбол за младежи до 21 години, което се провежда в София. Посрещачът на отбора на Куба Густаво Йоел Боланьос е опитал да избяга от България в неизвестна посока, но е заловен на летище София.

Боланьос е успял да напусне хотела в София, където е настанен отборът на Куба, и е отпрашил към летище София. Там обаче е задържан от Гранична полиция и върнат обратно в хотела. Все още не е ясно каква съдба очаква младия волейболист.

Опитът му за бягство е нещо нормално за кубински спортисти. Редовно се случва местни да опитат да започнат нов живот в друга държава, след като са успели да напуснат Куба със своя отбор.

Куба продължава борбата за разпределение на местата от 9-о до 12-о, като ще играе с Иран в събота от 19,00 часа в зала „Левски София“.

Видяно 28 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.