Еfbet посочи Лудогорец за фаворит за трофей

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Огромен стимул имат, както в Лудогорец, така и в ЦСКА, да вдигнат Суперкупата на България. Двата тима излизат един срещу друг във финала на 17 юли (събота) от 20,30 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Досега съперниците са печелили трофея по четири пъти, но ЦСКА не го е вдигал от 10 години. Лудогорец пък загуби последния финал на своя стадион от Локомотив Пловдив.

И Лудогорец, и ЦСКА ще бъдат мотивирани до краен предел за триумф, защото двата тима ще бъдат и основни конкуренти за титлата в новото първенство. Така че, който спечели в събота, ще вдигне самочувствието си и увереността в силите преди старта на сезона.

Според efbet фаворит в двубоя е Лудогорец. Към днешна дата залози за негова победа в редовното време се приемат при коефициент 2.37, равният е оценен на 3.30, а успех за ЦСКА – на 3.05. Вижте ревю на Nostrabet за водещия букмейкър efbet ТУК.

В предстоящата среща зрителите за първи път ще видят в игра и новите попълнения на Лудогорец и ЦСКА, които очаквано са от чужбина. На трибуните пък ще има най-много 20 000 зрители, тъй като заради пандемията властите разрешиха достъпът за публиката да е 50 % от капацитета на съоръжението.


Видяно 30 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.