Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Една загуба и вече го започнахте?!

0
Саша Илич
Lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА винаги поема отговорността в тежките моменти. Саша Илич беше приветстван със смсени чувства в Борисовата градина, но след отличния си старт феновете започнаха да го приемат като свой.

Това е млад специалист, който тепърва има на какво да се учи за големите битки на терена, но още от първата си тренировка с 31-кратния шампион на България показа, че не е случаен избор на собствениците.

Легенда на Партизан, рекордьор по мачове с „Гробарите“, врял и кипял във всякакви люти балкански дербита. Саша има смелост да експериментира и да ротира отбора – нещо, което последните няколко треньора оставяха на заден план. Те залагаха на една и съща система на игра, едни и същи изпълнители и така до края на света.

Илич обаче е друга бира и набързо показа, че при него няма да има титуляри и резерви. Ще играят тези, които са заслужили. След трагичната игра срещу Левски и заслужената загуба с 0:2 очаквано всички „специалисти“ в социалните мрежи го започнаха.

Не бил готов да бъде наставник на ЦСКА, да си ходи час по-скоро и какво ли още не. Честно казано, не знам как тази критична маса не се умори поне за малко да уволнява треньори на ЦСКА, да коли и беси на „Армията“.

Вижда се, че на отборът му трябва време и че треньорът се справя добре за сега. Не може след една загуба да се правят колосални трагедии и да се вадят заключения за целия сезон, който току що започна?! Нека феновете подходят с хладен разум и преглътнат загубата от Левски.

Във футбола не винаги любимият отбор печели. Нека не се сочи с пръст и поне този път се даде спокойствие и поле за изява на този треньор, защото Саша Илич го заслужава!

Видяно 17 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.